Geriatriedagen


Op donderdag 8 en vrijdag 9 februari 2024 vinden de jaarlijkse Geriatriedagen plaats in Congrescentrum 1931 te ’s-Hertogenbosch! 

Al meer dan 15 jaar zijn de Geriatriedagen dé ontmoetingsplek voor professionals die zich inzetten voor kwalitatief hoogstaande geriatrische zorg. Het belangrijkste uitgangspunt, en dat wat de Geriatriedagen uniek maakt, is het multidisciplinaire karakter. Zoals ook in de dagelijkse praktijk geriatrische zorg wordt vormgegeven. Onder leiding van de NVKG en in samenwerking met de NIV, NVFG en de NAPA- dit multidisciplinaire karakter versterkt! Deze editie zal dan ook weer beide dagen gericht zijn op alle doelgroepen werkzaam binnen de geriatrie! 

Op vrijdag wordt een verdiepende leerlijn aangeboden met als thema Parkinson bij de oudere patiënt. Gedurende de dag kun je ervoor kiezen jezelf in dit thema te scholen, dan wel het reguliere programma te volgen. De dag zal worden geopend door een van de pioniers op het gebied van Parkinson. 

Het is mogelijkheid om een bijdrage aan het programma in te zenden. De deadline hier is zondag 15 oktober 2023. Klik hier voor de richtlijnen om een programmabijdrage voor de Geriatriedagen 2024 in te dienen. 

Naar verwachting is het vanaf half november mogelijk om je in te schrijven voor de Geriatriedagen 2024. We hopen jullie allen te mogen verwelkomen op 8 en/of 9 februari 2024!

Klik hier om je op te geven voor de nieuwsbrief van de Geriatriedagen.
Weten wat de sponsormogelijkheden zijn? Klik hier.

Namens de leden van de NVKG in de Organisatie- en programmacommissie
Namiko Goto
Esther Karssemeijer
Chris van der Laan
Frank Malgo
Robin Planting
Lisanne Tap