Vacatures

Interesse om actief te worden binnen de jNVKG? Kijk snel naar de vacatures!

Zomeractiviteit
Helaas kan de geriaski al eenpaar jaar niet doorgaan, maar een sportieve activiteit tussen AIOS en geriaters is een mooi alternatief voor komende zomer. Lijkt het jou leuk om een vrij in te vullen activiteit op te zetten en de samenwerking met geriaters op te zoeken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Mail je CV en motivatie naar jnvkg@nvkg.nl.

Congres commissie
Wil jij het specialisme Klinische Geriatrie in een goed daglicht zetten? Ben jij een enthousiaste AIOS die zijn passie kan overdragen op ANIOS/studenten? We zijn op zoek naar AIOS die samen met andere geriaters op enkele congressen deze taken op zich willen nemen. Interesse? Stuur een korte motivatie en CV naar jnvkg@nvkg

AIOS voor kwaliteitsnetwerk
Eind vorig jaar is er een oproep geweest vanuit de CKZ (Commissie Kwaliteitszaken van de NVKG) om een netwerk van geriaters te vormen die zich bezighouden met kwaliteit, en aanspreekpunt voor hun vakgroep op dit gebied kunnen zijn. Binnen dit netwerk is er ook ruimte voor AIOS om deel te nemen. Een leuke en laagdrempelige manier om meer te weten te komen over wat kwaliteit inhoudt en hoe dit toegepast wordt op de werkvloer. Enthousiast geworden? Stuur je motivatie en CV naar jnvkg@nvkg.nl!

Vacature beroepsbelangen commissie
De BBC houdt zich namens de vereniging bezig met thema‚Äôs omtrent beroepsbelangen. Bijvoorbeeld als het gaat om bekostiging, positionering, registratie, arbeidsvoorwaarden etc. Vind jij het een mooie uitdaging om op strategisch niveau mee te denken over de positionering van de geriatrie dan is deze commissie iets voor jou! Stuur een korte motivatie en je CV naar jnvkg@nvkg.nl.