Solliciteren

Sollicitatie voor de opleiding geriatrie:

Wat biedt de regionale opleiding klinische geriatrie Cluster Midden 
Cluster Midden staat voor een opleiding toegesneden op de individuele AIOS, met verdiepingsmogelijkheden op meerdere gebieden. Wij bieden zowel academische als perifere stages. Tenslotte werken wij met de menselijke maat, maar we zijn kritisch wanneer dit moet. Met het enthousiasme van alle lokale opleidingsgroepen streven we ernaar om voor onze AIOS een zo prettig en veilig mogelijk opleidingsklimaat te creëren en dit ook te bestendigen. Ons doel is AIOS op te leiden die als “jonge klare” klinisch geriaters vakkundige en gewilde collega’s zijn.

Wat vragen wij van onze kandidaat AIOS klinische geriatrie
Als je solliciteert heb je minstens 6 maanden klinische ervaring in een somatische (opleidings)kliniek geriatrie. Relevante wetenschappelijke ervaring kan net als klinische ervaring in een ander specialisme een pré zijn, maar is geen vereiste. Affiniteit met de doelgroep kwetsbare ouderen, stressbestendigheid en een actieve houding vinden we erg belangrijk. Ook het werken in teamverband en goede sociale vaardigheden stellen we op prijs.

Sollicitatie data 2024:

  • 8 april 2024
  • 26 augustus 2024

De sluitingsdatum van de sollicitatieronde is 3 weken voor de sollicitatiedatum. Stuur je motivatiebrief samen met je curriculum vitae tenminste 3 weken voor de sollicitatieronde naar de  secretaris van Cluster Midden via e-mail: sdiraoui@tergooi.nl.

Voor de verdere procedure na de sollicitatie zie het Regionale opleidingsplan (H 3.1)